data

hej!!
idag har jag först spelar fotbolls match på värmdö vallen, vi vann med 6-1 mot boo. jag gjorde inget mål :( men en målpass :) . sen åkte jag med mamma till mölnvik o så mötte jag madde o josse där. vi gick upp och tog bussen till gröna lund o de var fett kul där, och vi åkte typ allt. nu sitter jag bara vid datan o chattar vid fb o bloggar lite. igår hade vi disco i skolan och de var fett kul. när jag kom hem var jag nära på o spy :(( <3 men aja de gick bra ändå.

herrå ska dra <3333

tråååååååkar <3

hej!!
jag har typ nån elevensval, men orkar inte jobba så jag e inne på fb, bloggar o chattar. hampus välte min stol så jag flög in i ett skåp o fick ett skiiiiiiiit stort blåmärke på bak armen. :((((( dumma dig hampus <3 :))))) :D
aja men nu ska jag lyssna på musik och måla hampus med tuch i ansiktet!!! <3
Puss o Kram älskar er <3 :D

cpppppppp data!!!!!!!!!! :@

assa min data laggar typ så jag kan inte skriva mer idag :( <3 men älskar er mest ändå <3

hej alla snyggingar !!

Hej bloggen!
Idag har jag varit i skolan typ hela dagen o sen åkte jag hem till maddo i min klass, Sandra följde också med dit. Först var vi lite med hennes urgulliga kattungar, sen gick vi ner till ett stall nära henne o hälsa på alla söta pollar. Efter de så skulle jag o sendra egentligen åka hem, men maddos låtsas pappa hade redan åkt iväg så vi gick till hennes grannar o bada i deras pool. Det var typ 28 grader i poolen och de var fett varmt o bada. Vi bara typ i 2 o en halv timma men sen blev de as kallt o vi gick upp o åkte hem igen. När jag kom hem tog jag en kvälls macka och sen satte mig vid datan. Ska typ gå o sova snart, e skiiiiiiit trött nu. 
Imorrn ska jag ha om prov i astronomi, skit trååååååååååååk :( -.-

Puss o kram!! // Ellen <3 :D

frågestund

okej nu ska vi ha lite frågestund.
fråga vad ni vill under en hel timme och jag måste svara ärligt <3

pussss <3

min dag !!

hej!!
Har typ inge o skriva om just nu, eller jo jag kan skriva lite om dagen.
Idag vakna jag halv 11 o typ käka frukost o fixa mig, sen kolla jag typ på tv i nåra år och sen vid halv fyra gick jag upp till bussen o åkte till kolvik. jag samlades där med innebandy laget för vi skulle ha innebandy avslutning o köra match mot alla mammor. min mamma kunde inte för hon va på sös med nån kille hela dan :( men ändå, barnen vann med 4-1 mot mammorna. jag gjorde 1 mål, maja 1, matilda 1 och emelie 1. det var jätte kul o spela. Igår var jag på fotbolls träning i typ 3 timmar, först löpning i en tille o sen tränade vi lite, sen i slutet körde vi tränings match mot 97:orna o de var fett kul <3

njut av kvällen o hare bra !!
//Ellen <3 :D

tråkig lektion !!

Hej!!
assa jag har fan världens tråkigaste lektion nu, så man sitter ju o bloggar, kollar fb o lyssnar på musik mm........ fast egentligen ska jag jobba om typ ett djur i afrika!! Angela kollar typ justin bieber bloggar o sandra kollar typ fb.

hoppas ni har de roligare än mig iaf, puss älskar er <3


RSS 2.0